andiiex

Gooood Morgon!

Publicerad 2013-08-28 10:21:22 i Allmänt,

Idag är ingen vanlig dag för det är... Vänta, det är en vanlig dag? 

Haha! Det är faktiskt inget speciellt med idag, men jag är på väldigt bra humör! Vi ska åka till Enköping senare idag, Erik ska bara slänga upp en youtube-video innan vi åker. Så jag är väl på bra humör på grund utav det, jag hoppas på att få träffa några vänner där och umgås med familjen osv :) 

Om en vecka börjar skolan för mig, så nu ska jag njuta till fullo innan dess! På tal om det, måste springa ner till ica och hämta mitt paket med skolböcker. Yay. Fattigare än fattigast kommer böckerna göra mig! 
 
Ha det gött!

XOXO,
Andie

Äpplen!

Publicerad 2013-08-27 22:41:29 i Allmänt,

När jag va i Enköping sist så fick jag en påse äpplen från min mormor med mig hem, så eftersom de inte håller sig så länge så gjorde jag en äppelpaj! :)

Dock kunde jag inte hindra mig från att smaka innan bilden togs, den var såååå god att jag dör MUMS-döden.

Xoxo,
Andie

Trött Hund!

Publicerad 2013-08-27 17:07:43 i Allmänt,

Oj oj, vilken morgon!

Teemo och jag va uppe vid halv 10 och fixade, herregud va trött han var! Sen vid 11 så gick vi och mötte Emilie & Melvin! Det var dags för en hund-Date :)

Vi bestämde oss för att kika på en ny hundrastgård, vi har tidigare varit vid den nära Emilie. Men den är jäääääätte tråkig och har hål under stängslet runt om hela gården. Teemo kan därför sticka om han skulle vilja. Men vi gick till en som låg närmre mig som jag inte sett förut och den var helt awesome :) Fanns gräs, grus och olika saker i gården, plus det var tätt hela runt ;)

Hundarna sprang runt som galningar tillsammans med en annan hund som kikade förbi :)

Nu är Teemo trött dock!
Xoxo,
Andie

Om

Min profilbild

Andie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela