andiiex

Min julvecka!

Publicerad 2012-12-27 20:06:44 i Allmänt,

Åh, på julen har man inte tid att blogga! 


På annandag var det ännu en julmiddag, denna gång hos min mormor! Så det var jätte trevligt och idag har vi varit fram och tillbaka till Eskilstuna för att ändra lite packning! På lördag drar vi till Egypten, så vi behövde hämta badkläderna! hehe. 

Vi kom dit vid 11 och åkte vid kl 15, så vi hann ändra packning, äta lunch och så satt jag upp vår nya hallmöbel! Dock tog jag kort på den med Snapchat och skickade till min kusin, så nu har jag inte kvar bilden... (Sämst med Snapchat!) 

Nu leker jag med datorn och väntar på middag! 
Imorgon kommer Erik hit och sover, sen kl 4 på lördag drar hela familjen till Arlanda, yayyy!

En Andie-original!

Publicerad 2012-12-27 19:44:06 i Allmänt,

D.v.s någonting som jag satt nitar på! 

Jag behövde en ny skolväska och jag har letat länge efter något "portfölj-liknande" och som är bra för min laptop. Men såklart är det ju svårt att hitta något snyggt! Så förra helgen köpte jag den här väskan från Åhléns för 199 kr och nu idag har jag satt lite nitar på den :) Så nu har jag snyggaste väskan till skolan!

God Jul!

Publicerad 2012-12-25 19:43:35 i

Lite i efterskott men på julafton har man inte tid att blogga ;)

Julafton var skit roligt! Lunch hos svärmor med Erik, sen till farmor på middag med den sidan av släkten :) Massor av spel, presenter och skoj. Lite ledsamt att Pyret (farmors katt) inte mår bra, men förståeligt för han är jämn gammal med mig, dvs 20 år snart!

Idag är jag hos Erik och har varit på en julmiddag! Nu laddar Ulla med kaffe och te inför Victoria's Secret fashionshow om 15 min!

Här är en bild där jag ser bitchig ut!

Om

Min profilbild

Andie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela