andiiex

Gråter sjöar.

Publicerad 2010-05-31 11:36:35 i Allmänt,

Åååh, jag satt precis och kollade på filmen "World Trade Center" som handlar om två poliser som var inne i byggnaderna när de rasade och hur de blev räddade. Jag skrev ett PM till samhällskunskapen om attackerna den 11 september 2001 och hade egentligen tänkt att se filmen som insperation, men jag glömde att jag hade den och så jag såg den idag istället för att jag är sjuk och har tråkigt. 

Men underbar film, helt fantastiskt att de överlevde och att de faktiskt är baserade på liven av John Mcloughlin och  William Jimeno. Jag kan ju bara säga att jag grät som sjutton och min tröja är nu droppande blöt och t.o.m katten som låg och sov i mitt knä blev blöt. Hur jag lyckades med det, kommer fortsätta vara ett mysterium.

- En bild på de riktiga William Jimeno och John Mclaoughlin som sitter vid ruinerna av de båda tornen.


Jag har även märkt hur fantastisk det är att ha en 42" teve där man kan spela filmer från usb-minne :O !! Fantastiskt! Nu slipper jag sitta och kolla på min lilla 15" bärbara :o ! WOW WOW WOOOW :D Det lär jag göra ofta, INFACT jag ska gå och lägga in en ny film nu, som jag kan kolla på :D !

Good.... No, Bad Morning.

Publicerad 2010-05-31 08:25:33 i Allmänt,

Ååååh, jag dör! Sen igår har min hals tagit livet av mig och jag har skit ont. Vet inte riktigt vad som är fel dock, känns fetans underligt och inte ens te eller "gurgel-gegga" (HAHA) hjälper. :( Buhuuuuu.

Iaf ska ligga i sängen hela dagen och tycka synd om mig själv. *suck* Inget att göra denna vecka heller förutom lite Geografi. Typ testgrej inför sommarjobb på torsdag och sedan Bror's student på fredag. Så det är lika bra att jag stannar hemma så att jag blir frisk tills dess. UNDERBART!

Jag mår skit. Nu blire mera te och skit. byebye

07.56 ... omg

Publicerad 2010-05-30 08:02:56 i Allmänt,

Hejsvejs. Just nu är klockan 07.57 och jag känner att oj :o Var försvann hela natten xD ?!
Har varit uppe precis hela natten och natha ligger och sover på sin säng -,-' *suck* KAN HON ALDRIG VARA VAKEN EN HEL NATT XD ?! 

Men igår innan jag åkte hit var jag iaf i Västerås med mamma och pappa :D Jag kom hem med ett par nya klackar och ett "laptop-bord", eller vafan man ska kalla det xD haha. Päronen köpte en ny teve eftersom vår var broken. :o Men nu är det fixat. hehe. Idag(alltså söndag), så blire nog att åka hem så fort mina päron vaknat, sedan sova några timmar innan vi ska bort till farmor runt klockan 6 xD haha. 
Men nu ska jag fortsätta kolla på Tarzan, som visas på nathas dator medans hon sover -,- haha.


- Jag i min fina lan-keps XD HAHA

Om

Min profilbild

Andie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela