andiiex

Nyligen hemkommen!

Publicerad 2013-03-31 18:26:51 i Allmänt,

Vi har för bara någon timme sedan kommit hem från Enköping, så nu sitter jag här och dricker min Monster och strax ska jag göra lite middag. 

Teemo har varit med om så otroligt mycket den här helgen. Vi har varit hos Ulla, som har en katt. Dit kom även Johan & Amanda med deras hund, vilket inte blev ett bra möte. Vi har varit hos mina föräldrar där det finns två katter, inte världens bästa möte kanske, men inte hemskt. Vi har hälsat på hos min mormor, Eriks pappa och mina farföräldrar. Även hos farmor fick han möta Elsa, som är en lite större hund. De började busa även om Teemo var lite rädd, hon är ju så stor i jämförelse ;) ha.

Men just nu ligger han på golvet och leker med en pappersrulle med lite godis i, medans jag och Erik har återgått till våra datorer. Ikväll och imorgon blir att bara ta det lugnt! 

PUSS OCH HEJ!

Enköping över Påsk!

Publicerad 2013-03-28 11:54:55 i Allmänt,

Idag åker jag och min lilla familj till Enköping för att fira Påsk med våra familjer :) 

Erik och jag har kommit fram till att vi räknas som en egen familj nu när vi har en liten "bebis". Teemo ska såklart med för att träffa all familj och vänner i Enköping. Det är tillåtet att skryta när man precis skaffat hund! Så nu har jag iaf precis sminkat mig och ska vänta på att håret ska torka (hatar att föna) sen ska det fixas efter det :) Jocke kommer och hämtar oss vid kl 16, men jag är nästan redan klar för att jag är så exalterad att få komma hem över helgen! :D
 

Om

Min profilbild

Andie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela