andiiex

Gott nytt fucking år.

Publicerad 2010-12-31 19:18:43 i Allmänt,

Jag är sjuk. därav min låga uppdatering.... som vanligt.

Men jag mår iaf lite bättre idag, men det blir ingen utgång överhuvudtaget för mig :/ Just nu sitter jag i köket och spelar, medans min bror, hans kompis David och Davids tjej håller på att laga middag. Det är en ganska interessant upplevelse. haha! De trodde Samba Oelek var en krydda. Jag lät dom leta igenom kryddhyllan tre gånger innan jag berättade vad de var för något. 

ha! jag är elak.

nu ska jag fortsätta mobba dem :D HEJSVEJS

Jullov är lika med dålig uppdatering!

Publicerad 2010-12-28 12:29:44 i Allmänt,

Ärligt talat så hade jag räknat med att jag skulle uppdatera mera för att de är jullov! Men nej nej, jag har varit borta precis hela tiden. Jag kom hem från två nätter borta nu och så ska jag ta en dusch, sedan springa över till Natta i kylan :) Sedan ikväll kommer Sara hit, så då ska vi sitta och spela DS hela natten :D Fantastiskt roligt faktiskt!

Bara så alla vet så kickar jag Sara's ass i Mario kart ;) puss!


Första dagen på lovet! YEEES

Publicerad 2010-12-22 13:27:05 i Allmänt,

Hejsan Svejsan.
Första kvällen på lovet började väl inte sådär bra, men jag överlevde. Morgonen på första dagen på lovet var inte speciellt bra heller. Men nu blire bättre! :) 

Just nu sitter jag och väntar på min deg till lussebullarna som står och jäser :) Sen ska det bakas! och sen ska det målas naglar! Bli lite fräsch till jul iaf :) 

Måste ta tag i att färga håret oxå, min utväxt är inte så fin alls! :o Ska prata med Mandusen om vi kanske kan göra det imorgon :) För det vore ju väldigt trevligt om mitt hår kunde se fint ut på julafton lixom :) hehe. Nu ska jag fortsätta att pussa på mina katter medans jag väntar på den där jobbiga degen :)


- Jag vill ha sommar eller så vill jag ha en resa utomlands!

Om

Min profilbild

Andie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela