andiiex

Blurp Blurp.

Publicerad 2013-11-21 12:56:53 i Allmänt,

 
Teemo och jag satt vid photobooth igår. Nördiga.
 
Förövrigt mår jag så fruktansvärt dåligt. Förkyld som attans. Usch. Nu vill jag må bra igen och kunna njuta av praktiken! Jag har förövrigt jätte roligt på "jobbet" men inte kul när näsan är täppt och huvudet fluffigt! (Fluffigt är mitt ord för ett "feberhuvud", ni vet när huvudet känns så konstigt). 
 
Nu ska jag förövrigt läsa en av mina skolböcker, sedan efter jobbet ska vi vinka av Erik vid tågstationen :) Han lämnar mig och Teemo ensamma tills lördag då vi åker hem till Etuna över natten! 

Nu ska jag läsa! 
XOXO
Andie.
 

Ullared!

Publicerad 2013-11-19 15:57:00 i Allmänt,

Bilresan startade från Johanna i Nyköping 05.08, vi va framme ca 09.30! Resan gick hyffsat snabbt kändes det som! Johanna och Emilie turades om att köra! :) När vi kom fram så var det ju såklart kö, så vi skaffade vagnar och sedan i kön så skaffade vi varsin Chai-Latte och mackor! 
 
 
 
Vi stod i kö i 2,5 timmar... Blä. Dumma som vi va så lämnade vi jackorna i bilen! Vi tänkte ju bara att dem vill man ju inte ha inne i köpcentret, men ack, det ångrar jag nu! (förkyld).
 
Sedan dagen inne på köpcentret blev hektisk, såsom Ullared ska vara. Men massor blev köpt och jag är otroligt nöjd med mina köp!
 
Sedan när köpcentret stängde käkade vi middag på Harry's, mums med pizza. Sedan körde vi iväg till Alkoven, ett B&B, där vi skulle sova. Här är vårt lilla söta rum:
 
 
Sen myste vi bara inne på rummet. Tjejerna körde tävling om vem som kunde få in flest Ost-hjärtan i munnen. Emilie vann.
 
 
 
Andra dagen så var vi mycket tidigare på Ullared, vilket gjorde att vi slapp köerna. Vi shoppade fram till kl 13, sen började vi åka hemåt. Vilket var otroligt bra för då kom jag hem till Enköping i hyffsad tid. Vi shoppade inte så mycket, nejnej. Ni ser ju hur tom bilen blev:
 
 
Sedan blev vi alla beroende av bitstrips också... Måste bara visa denna för den är så äckligt korrekt!
 
 
 

#Praktiserar

Publicerad 2013-11-19 09:36:42 i Allmänt,

Nu har det varit sådär otroligt lite uppdatering igen.
Denna gång är det väldigt självklart varför, har flyttat hem igen för att praktisera i 10 veckor. Så förra söndagen åkte vi till Enköping. Sedan har det varit praktik i en vecka, med en begravning i mitten också. Söndags drog vi ner till Nyköping, sedan lör-sön spenderades på Ullared. Såå har varit lagom upptagen...

Nu är jag även förkyld! Jag har fruktansvärt ont i halsen, är snorig i näsan och fluffig i huvudet. Så usch. Just nu är jag på praktiken ute på Lillkyrka skolan, men min mentor har ett samtal jag ej får medverka i. Så leker med min dator istället. Det är tillåtet här! :) 
 
Här är en bild på Teemo från igår kväll! Detta är hans favorit ställe hemma hos svärmor!
 
 

Om

Min profilbild

Andie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela