andiiex

Min älskade!

Publicerad 2013-07-23 00:30:16 i Allmänt,

Kolla på hans små tassar!

Teemo har ibland det sötaste sättet att sitta på. Han sätter sig ner snett på rumpan och sedan petar han in baktassarna mellan framtassarna :)
Min lilla mors gris!

Hemma ännu en gång!

Publicerad 2013-07-22 23:19:31 i Allmänt,

Nu har vi landat hemma i Etuna igen, men vad är sommaren utan att åka bort lite hela tiden?

Vi kom väl hemma strax innan kl 19 efter att ha varit på Jogersö Camping tillsammans med mina päron :) Jag, sambo och hund åkte ner i lördags och stannade tills idag. Vi har inte gjort något speciellt förutom solat, bada, spelat kort och ätit god mat. Min kära Johanna kom även och hälsade på, eftersom hon bor i Nyköping! Vi hade det väldigt trevligt.

Nu ska jag ut en snabb kissrunda med hunden och sedan tänker jag krypa ner och sova! Jag har även lyckats bränna ryggen, så den måste smörjas!

 

Oj då!

Publicerad 2013-07-18 23:29:13 i Allmänt,

Jag klantade mig ganska rejält när jag skrev det tidigare inlägget, jag skrev att det var över en hel vecka sedan jag uppdaterade... Det stämde inte riktigt, det var mer än 3 veckor sedan. Opps. Tiden går fort på sommaren och speciellt när man är ledig och bara njuter. 
 
Jag ska dock försöka uppdatera mera! 
Nu är vi hemma i Eskilstuna och imorgon vankas tvättdag, för att på lördag åker vi ner till Jogersö där mina föräldrar är för att bo i husvagn några dagar! Så imorgon ska jag ner på stan för några ärenden och sedan packa!
 
 

Om

Min profilbild

Andie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela